Referanser


Tolldirektoratets vinklubb 18. september 2019

Det var med forventning og spenning vi mottok Nicolas denne kvelden. Vi hadde jobbet lenge for å få ham til vinklubben vår, og i denne ventetiden hadde ryktene om ham nådd oss.
Temaet var spennende nok: «Det gode liv / vinens historie de siste 8.000 år, med viner fra Bordeaux», som for mange kan sammenfattes til «Meningen med livet». Et enormt tema å dekke på en vinkveld, men Nicolas skuffet ingen.
Med vidd og humor ledet han oss gjennom historien, lærte oss kunsten å observere vinen gjennom øyne, nese og munn, og krydret det hele med morsomme og tankevekkende anekdoter og illustrasjoner. Han sjarmerte oss alle og imponerte med sin kunnskap som alltid ble formidlet på en pedagogisk og engasjerende måte.

Til slutt brukte han god tid på å signere bøker, prate med deltakerne og svare på spørsmål. En strålende vinkveld med en opplagt foredragsholder som så tydelig lever og ånder for vinens verdier og kvaliteter. Jeg anbefaler ham på det varmeste.
Sett av god tid, og la dere forføre av denne mannens talenter.

Mvh
Atle Sander


11. desember 2018

Hei Nicolas,

jeg lovet deg noen ord etter ditt show hos oss og her er et sammendrag fra tilbakemeldingene:
Engasjerende fyr. Festlig og sprudlende. Fint at han hadde hadde tilknytning til både Frankrike og Norge. Kunne ta ting på kornet

Ønsker deg en Vindunderlig jul og et sprudlende godt nytt år 🎉🍾🎄😀🥂

Med vennlig hilsen
Nina Birgitte Røed Borgenvik
Kurs- og markedskoordinator
https://www.nestorkurs.com/
https://www.facebook.com/nestorutvikling/


Drøbak Vinklubb

36 medlemmer fra Drøbak Vinklubb var møtt frem på Restaurant Sjøstjernen, syd i Drøbak helt i vannkanten, 13. September 2018, for å ta del i foredrag v / Nicolas med tema Bordeaux. 
Det var lenge siden dette hadde vært tema på medlemsmøtene våre og forventningene var store til både foredragsholder og vinene han hadde valgt fra den flotte vinregionen. Og Nicolas innfridde forventningene til fulle ! Både måten han fremførte budskapet på, krydret med anekdoter og muntre mellomspill, og fakta om viner og vinmakere, gjorde kvelden fullkommen. Medlemmene uttrykte stor tilfredshet med møtet som vi veldig gjerne tar reprise av ved senere anledninger, da med tema fra andre regioner i Frankrike. En stor takk til Nicolas for en sprudlende forestilling som ble atskillig lengre enn de 2 timene som var satt av til møtet.

 

På vegne av Drøbak Vinklubb,
Rune Karlsson

Jeg «oppdaget» Nicolas for ca. 15 år siden i Oslo, og har siden være heldig å oppleve ham i forskjellig vin settinger.  Nicolas slutter aldri å begeistre med sin uovertrufne kunnskap og fantastiske historier. Nicolas er en  ydmyk vin connaisseur med humor på nivå med en topp standup komiker…og den mest sjarmerende Norsk med franske accent!!

Vi har valgt å laget ett nytt eventyr med Nicolas i 2018 …et Champagne eventyr!

Richard Høie
Daglig leder

CHR-Eiendom
www.chreiendom.no

ruinerHamar Vinklubb arrangerte vinkveld mandag 25.09 2017 med tema Bordeaux – Vin i 3000 år.
Foredragsholder: Nicolas Mahé de Berdouaré fra Vinhuset NoFra.Det ble en uforglemmelig kveld! God vin, morsomt og spirituelt ledet av Nicolas med fakta og historier knyttet til vin og vinkultur gjennom flere tusen år.
Han er velkommen igjen! Og igjen! Og igjen!
De 39 som møtte på vinkvelden 25.09 kommer garantert igjen, og neste gang tar de med seg venner og naboer.Vi sees om et års tid, Nicolas!Hamar Vinklubb
leder Ove Sørum

«Ønsker du en veldig sjarmerende og utrolig flink vinekspert – anbefaler jeg Nicolas på det sterkeste! Han har en utstråling og formidlingsevne som gjør at forsamlingen følger nøye med og koser seg veldig under foredraget og selve «smakingen» på vin.
Han holder liv i forsamlingen og svarer på alt av spørsmål på en ydmyk og veldig flott måte.

Anbefales på det sterkeste».
(juni 2017)

Serit_skagerak.png

Torbjørn Ulgenes
Markedssjef / KAM / Senior rådgiver

elite.png«Under vårens kjedesamling deltok Nicolas med foredrag og smaking. Femti deltagere fikk en fantastisk underholdene og smaksrik reise gjennom vinens verden. Den var lærerik uansett forkunnskaper. Vi hadde alt fra ikke-vin-drikkende til ivrige samlere i salen. Nicolas delte sine personlige erfaringer som vinhandler med anekdoter, kunnskap og humor, med et befriende og ujålete skråblikk på vinen, dens filosofi og kultur.

Vi evaluerer alle deler av våre samlinger og kvelden med Nicolas fikk samlingens høyeste score! Anbefales!» (mars 2017)

Per Johan Waag
Kjedeleder | Retail manager

0017 MGM POM VEND04

Vi hadde gleden av å ha Nicolas på besøk i Sanden Vinforening i Lillesand nylig.
Hans kunnskap om vin er enorm, og hans formidlingsevne og entusiasme er uovertruffen.
Hans foredrag om vin kan trygt anbefales! Vi vil gjerne ha han tilbake ved en senere anledning.

Sanden Vinforening
Øyvind Moen og Theis H. Pedersen

 

Vi inviterte Nicolas til å holde foredrag på vårt kundearrangement «Renter og vin». Første del av temaet fant vi det tryggest å overlate til andre, mens Nicolas med engasjement, dyptgående kunnskap og humor ivaretok andre del på en suveren måte. Det ble en vellykket ettermiddag og kveld!
Jørn Aleksandersen, BN Bank   


Facebook Følg meg på Facebook

Comments are closed.